DELFI
Vai tas būtu kino vakars ģimenes lokā, mājas ballīte ar draugiem vai grēcīgas vakariņas divatā, kad bērni nolikti gulēt, šie kreptīgie salāti piesies dūšu ilgam laikam!
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.vārītas olas1 gab.bundža "Bonduelle" konservētas kukurūzas1 gab.bundža "Bonduelle" konservētu zirnīšu100 gcietais siers3 gab.lieli, marinēti gurķi1 gab.puravs250 gmajonēze malti melnie pipari kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Liek vārīties olas, tikmēr smalki sagriež puravus, gurķus un sarīvē sieru.

2

Kad olas gatavas, atdzesē zem auksta ūdens un smalki sakapā.

3

Saber lielā bļodā kukurūzu un zirnīšus (bez šķidruma), pievieno pārējās sagrieztās sastāvdaļas un sarīvēto sieru.

4

Pievieno melnos piparus pēc garšas (sāls nav nepieciešama – pietiek ar majonēzes un marinēto gurķu sāļumu) un majonēzi, visu kārtīgi samaisa, nedaudz ieliek ledusskapī ievilkties.

5

Pasniedz, izveidojot salātu “kūciņas” ar kafijas tasītēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!