30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.vārītas olas1 gab.bundža "Bonduelle" konservētas kukurūzas1 gab.bundža "Bonduelle" konservētu zirnīšu100 gcietais siers3 gab.lieli, marinēti gurķi1 gab.puravs250 gmajonēze malti melnie pipari kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Liek vārīties olas, tikmēr smalki sagriež puravus, gurķus un sarīvē sieru.
2
Kad olas gatavas, atdzesē zem auksta ūdens un smalki sakapā.
3
Saber lielā bļodā kukurūzu un zirnīšus (bez šķidruma), pievieno pārējās sagrieztās sastāvdaļas un sarīvēto sieru.
4
Pievieno melnos piparus pēc garšas (sāls nav nepieciešama – pietiek ar majonēzes un marinēto gurķu sāļumu) un majonēzi, visu kārtīgi samaisa, nedaudz ieliek ledusskapī ievilkties.
5
Pasniedz, izveidojot salātu “kūciņas” ar kafijas tasītēm.
Lai labi garšo!
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlasZirņiSiera salātiDažādi salātiviegliMajonēzeIkdienas maltīteiPuraviKonservēta kukurūza 'Bonduelle'Cietais siersBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit