::recepte::
Lazdu riekstiem noņem miziņas.
Lej katliņā saldo krējumu un liek vārīties uz lēnas uguns. Kad krējums sāk vārīties, pievieno tam gabaliņos salauztu šokolādi. Noņem trauku no uguns un enerģiski maisa krējumu ar koka karoti, līdz šokolāde izkūst.
Ļauj masai atdzist un liek to ledusskapī uz 6 stundām.
No šokolādes masas veido bumbiņas, katrai vidū liekot lazdu riekstu.
Bumbiņas apviļā kakao pulverī un liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
::!recepte::
Ziemassvētku receptesVārīšanaPasniegt atdzesētuSaldais krējumsTumšā šokolādeŠokolāde un konfektesLazdu riekstiKakaoSvētku laiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit