25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcāļa fileja vai šķiņķis vistas tako garšvielas, piemēram, 'Santa Maria'8 gab.mini kviešu tortiļas vai tako laiviņas1 gab.sarkanā paprika1 gab.sarkanais sīpols200 gkonservēta kukurūza maigā tako mērce 'Santa Maria'100 glapu salāti
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep vai cepeša gadījumā uzsilda uz pannas nelielā eļļas daudzumā.
2
Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.
3
Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.
Lai labi garšo!
BrokastisVakariņasAss un pikants ēdiensCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLapu salātiPaprikaSarkanie sīpoliVistas gaļaIkdienas maltīteiKonservēta kukurūzaBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit