Ja svētku galdā ir likts krietni vairāk, nekā viesi ir spējuši apēst, noteikti esiet radoši, nākamajā dienā no pāri palikušajiem ēdieniem pagatavojot jaunas receptes. Piemēram, putnu fabrikas "Ķekava" eksperti iesaka – tako laiviņas ar vistu.
25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gcāļa fileja vai šķiņķis vistas tako garšvielas, piemēram, 'Santa Maria'8 gab.mini kviešu tortiļas vai tako laiviņas1 gab.sarkanā paprika1 gab.sarkanais sīpols200 gkonservēta kukurūza maigā tako mērce 'Santa Maria'100 glapu salāti

Pagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež strēmelītēs un apcep vai cepeša gadījumā uzsilda uz pannas nelielā eļļas daudzumā.

2

Kad gaļa zeltaina, tai pievieno garšvielu maisījumu un 100 ml ūdens, samaisa un nedaudz pasautē.

3

Kārto tako. Katrā mīkstajā kviešu tortiljā vai cietajā tako laiviņā liek nedaudz zaļu salātlapu, 2 stienīšus sarkanās paprikas, pāris gabaliņu vistas gaļas, tai pāri konservētu kukurūzu un smalki sakapātu sarkano sīpolu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!