30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
Vistas fileja, šķiņķis vai gaļas atgriezumi no neapēstā vistas cepeša100 mlapelsīnu sula1 gab.čili pipars1 ĒKkukurūzas ciete0.5 TKsāls2 TKmedus2 TKsojas mērce eļļa cepšanai150 gsarkanais kāposts3 gab.svaigi gurķi2 gab.burkāni lociņi tortiljas vai lavaša plāksnes
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež strēmelēs.
2
Gaļu apsāla, apber ar cieti un sajauc tā, lai tā vienmērīgi apklāj visus vistas gabaliņus.
3
Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini. Tiem pievieno arī smalki sakapātus čili gabaliņus.
4
Pievieno sulu no 2 apelsīniem, sojas mērci, medu un mazliet sāls. Visu karsē, līdz izveidojusies lipīga mērce ap vistu. Noņem no uguns un atliek malā.
5
Burkānus un gurķus nomizo un sagriež smalkās standziņās. Violeto kāpostu sasmalcina garenās šķēlēs.
6
Tuvāk pie vrapa malas pret centru izkārto dārzeņus, vistu un lociņus.
7
Pārloka tuvāk esošo malu, lai nosegtu pildījumu, pieloka arī sānu malas un aizrullē līdz galam.
Lai labi garšo!
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGurķiKukurūzas miltiMedusSarkanais kāpostsSojas mērceSīpollokiVistas gaļaČiliviegliIkdienas maltīteiApelsīnu sulasalsBurgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit