Gatavots ir dažādi un – ticiet vai nē – garša mainās atkarībā no tā, kādā secībā būvē maizīti. Šodien aicinām ļauties galvu reibinošam eksperimentam un pievienot ķilavmaizītei negaidītu, neierastu sastāvdaļu, kas mainīs jūsu dzīvi! Dāmas un kungi, tagad nekas vairs nebūs kā agrāk, jo turpmāk jūs ķilavmaizītes gatavosiet tikai šādi!
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rupjmaize ķilavu filejas garšvielu sālījumā cieti vārītas olas sviests svaigs gurķis
Pagatavošana
1
Maizes rikas pārziež ar sviestu.
2
Gurķi sagriež plānās šķēlītēs, olas – ripās.
3
Ķeras pie maizīšu kārtošanas: uz sviestmaizes liek gurķa šķēli, ko piesedz ar olas ripu, pāri klāj glītu ķilaviņu. Gatavs!
Lai labi garšo! Un paldies teātra "Austrumu robeža" restorāna pavāriem, no kuriem iemācījāmies gurķa triku!
BrokastisVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesGurķiOlasRupjmaizeSviestsĶilavasviegliLatvijas svētku receptesMosties pavasarim
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit