20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
8 gab.vidēja izmēra kartupeļi pēc garšassāls, pipari100 gsviests1 TKsmalki sakapāti pētersīļi1 TKsmalki sakapāts timiāns1 TKsmalki sakapāts rozmarīns3 gab.sakapātas vai smalki sarīvētas ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Kartupeļus rūpīgi nomazgā un ar asu nazi griež plānas šķēlītes, tomēr līdz galam kartupeļus nepārgriežot – izveidosies tādi kā improvizēti "vēdekļi".
2
Kausētu sviestu sajauc ar sakapātiem pētersīļiem, timiānu, rozmarīnu un ķiplokiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
3
Kartupeļus kārto "Air fryer" grozā un ar konditorejas otas palīdzību pārsmērē tiem kausēto garšaugu sviestu.
4
Cep 180 grādos 15–20 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiPētersīļiRozmarīnsSviestsĶiplokiKartupeļu ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānsAir-fryer jeb karstā gaisa katls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit