10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gkuskuss200 mldārzeņu buljons300 gvārītas bietes80 gfetas siers70 gsalātlapas0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKķirbju sēklas pēc garšaspipari2 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Kuskusu ber bļodiņā un pārlej ar karstu buljonu (drīkst būt taisīts no buljona kubiņa). Apmaisa, uzliek traukam vāku un ļauj kuskusam 5 minūtes uzbriest.
2
Tikmēr bietes sagriež kubiņos, sarkano sīpolu plānās šķēlītēs. Fetaki sieru sagriež kubiņos vai sadrupina.
3
Kārto salātus divos dziļajos šķīvjos – vispirms ieber salātlapas, tad kuskusu, bietes, sīpolu un fetaki. Katru šķīvi apslaka ar ēdamkaroti olīveļļas, uzber piparus un ēdamkaroti ķirbju sēklu.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesFetas siersKuskussLapu salātiOlīveļļaPipariSarkanie sīpoliDārzeņu salātiMakaronu salātiGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltīteiĶirbju sēklasBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit