80Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
250 gbiezpiens (9%)150 gmargarīns (60–75%)1 gab.ola5 gcukurs150 gkviešu milti10 gcepamais pulveris PILDĪJUMS:150 gsiers1 ĒKskābais krējums1 gab.ola1 gab.ķiploka daiviņa (sarīvēta vai saspiesta) pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Margarīnu izkausē, pieliek samīcītu biezpienu, kārtīgi sajauc. Tad liek klāt visu pārējo. Ja mīkla pārāk mīksta, var pielikt vēl miltus, tomēr labāk, lai mīkla ir mīkstāka nekā cieta. Uz brīdi ieliek ledusskapī.
2
Gatavo pildījumu: sarīvētu sieru, krējumu, olu, ķiploku, sāli un piparus rūpīgi samaisa, lai sajaucas.
3
Mīklu sadala divās daļās, paplāni izrullē, vienu pusi liek uz plāts. Virsū vienmerīgā kārtā uzliek pildījumu, tad otro mīklas plāksni, saspiež maliņas. Ar dakšiņu kartīgi "sadursta" pīrāgu, lai virskārta neuzmet kūkumu.
4
Cep krāsnī 180 grādos aptuveni 30 līdz 40 minūtes.
Lai labi smeķē arī jums!
Vakariņu idejasCepeškrāsnsBiezpiensKviešu miltiMelnie pipariMargarīnsSiersSkābais krējumsĶiplokiPīrāgi un smalkmaizītesPlātsmaizes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit