20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
olas žāvēts cauraudzītis tomāti gurķi krējums pēc garšassāls pēc garšascitronpipari apgrauzdēta graudu maize kafija
Pagatavošana
1
Sākam ar to, ka cepam lauku olas ("Mūsmājās cep olu no abām pusēm, bet, ja patīk vēršacis, tad droši var cept arī tā. Bet uzskatu, ka ar pirktajām olām nu gan nevajadzētu riskēt!" piebilst receptes autore Lita). Ja ir liela vēlme olas var apziest ar majonēzi (nu ja gribas pa trekno!).
2
Nedaudz apcep žāvētu cauraudzīti, lai kļūst intensīvāka garša.
3
Sagriež svaigu tomātu un apber ar citronpipariem.
4
Sagriež svaigu gurķi (kopā ar zaļumiņiem), pievieno nedaudz 20% krējuma un šķipsniņu sāls. Ja garšo pesto vai salātu mērcītes, tad krējumu var aizvietot ar tiem. "Bet tā kā opim garšo salāti tikai un vienīgi ar krējumu, esmu spiesta tikai tā darīt!" piebilst ome.
::!recepte::
5
Lai izdevušās brokastis!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitronpipariGurķiMaizeOlasSkābais krējumsTomātiviegliIkdienas maltīteiKafijasalsOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit