Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sablendē biezpienu (ja tas ir graudains. Bet iesakām jau uzreiz izvēlēties smalko biezpienu, kas ir smalks gan izskatā, gan pēc būtības).
Sajauc kopā ar cukuru (ja priekšroku dod veselīgajai versijai, tad aizvieto to ar flavor drops vai stēviju).
Saputo saldo krējumu. Sajauc kopā ar biezpienu.
Dāmu pirkstiņus pa vienam izmērcē aukstā kafijā (kafijā pirms tam iemaisa mandeļu liķieri. Kafiju ieteicams taisīt stipru, jo krēms būs diezgan salds), un kārto pirmo slāni (kārto taisnstūra veidnē), pa virsu smērē daļu krēma. Ja nepatīk pirkstiņu mērcēšana kafijā, droši var kafiju pārlaistīt pāri jau izkārtotiem cepumiem traukā.
Vēlreiz liek cepumu kārtu un virs tās biezpiena masu.
Vismaz uz vienu stundu noliek aukstumā.
Pirms pasniegšanas (ja notur vairākas stundas, tad paliek rūgtāks) pārkaisa ar kakao pulveri un ar zemenēm (lai piešķirtu nedaudz skābuma) pārklāj visu tiramisu virsmu.
Lai labi garšo!