60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.olas70 gcukurs480 gsaldais krējums20 gkakao25 gcukurs virskārtai ogas pasniegšanai
Pagatavošana
1
Katliņā ielej saldo krējumu, cukuru un kakao un uzsilda.
2
Masai, lēnām maisot, pievieno klāt olu dzeltenumus.
3
Iegūto masu lej karstumizturīgās formiņās, liek cepeškrāsnī un ūdens peldē cep 140 grādos 20–30 minūtes.
4
Atdzesē, pārber ar cukuru plānā kārtiņā un karamelizē ar liesmas lampu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit