20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gvārīti kartupeļi150 gredīsi50 gsīpolloki1 gab.garais gurķis2 gab.vārītas olas4 ĒKskābais krējums pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari šķipsnacukurs
Pagatavošana
1
Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs. Gurķi nomizo un sagriež pusripiņās. Redīsus sagriež plānās šķēlītēs. Sīpollokus smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ieber bļodā.
2
Cieti vārītas olas noloba un sagriež plānās šķēlītēs vai sarīvē – kā vairāk tīk. Pieber pārējām sastāvdaļām.
3
Bļodā pievieno krējumu, sāli, piparus un cukuru. Visu rūpīgi apmaisa. Salātus pasniedz ar kādu zaļuma zariņu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit