Svaiga un kraukšķīga salātu kombinācija – burkāni un āboli, kas papildināti ar krabju nūjiņām. Recepti iesaka Aina Pitrāne no "Aina Gatavo".
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gburkāni gab.saldskābi vai skābi āboli250 gkrabju nūjiņas gab.ķiploka daiviņas ĒKmajonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Burkānus un ābolus nomizo. Pēc tam tos sarīvē uz rupjās rīves – ābolus atsevišķā traukā, lai nostājas to sula, tad pārliek vienā traukā.
2
Krabju nūjiņas sagriež mazos kubiņos. Ķiploku izspiež. Pievieno salātu bļodā pārējām sastāvdaļām.
3
Pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Visu labi apmaisa un atstāj ledusskapī, lai garšas savilktos, vismaz uz 30 minūtēm.
Lai labi garšo!
BurkāniPipariĀboliĶiplokiZivju un jūras produktu salātiDažādi salātiMajonēzeKrabju nūjiņasBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit