Foto: DELFI
Šī recepte ir liela uzvara, jo kuram gan negaršo vrapi?! Un vēl jo īpaši – kraukšķīgas ceptas vistas filejas vrapi? Jā, šie paceļ kraukšķīgumu pilnīgi jaunā līmenī! Aiziet, pamēģini, un ideālās pusdienas dažu minūšu laikā būs gatavas! Turklāt – vieglāk par vieglu tās varēsi iepakot pusdienu kastītē, paņemt līdzi piknikā vai pārgājienā.

Viss, kas nepieciešams: vistas vai tītara fileja, daži dārzeņi (patiesībā tikai salātlapa, bet, ja vēlies, pildi iekšā arī papriku, tomātu, svaigu gurķi, skābētu gurķi, burkānus un avokado) un garšvielas, iecienītā mērcīte un tortilja.
::recepte::

Vistas fileju vai tītara fileju sagriež garenās strēmelē (bet ne "tievās"!).

Bļodiņā sajauc: asās paprikas pulveri, rīvmaizi, "Spilva" garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.

Vistas filejas gabaliņus vienmērīgi apklāj ar šo garšvielu maisījumu.

Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini, pat vairāk apbrūninājušies.

Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās), liek salātlapu, pa virsu iepriekš apcepto vistas fileju un ķiploku mērces "restīti". Tieši tik vienkārši!

Ielokot apakšmalu, sarullē.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!