Viss, kas nepieciešams: vistas vai tītara fileja, daži dārzeņi (patiesībā tikai salātlapa, bet, ja vēlies, pildi iekšā arī papriku, tomātu, svaigu gurķi, skābētu gurķi, burkānus un avokado) un garšvielas, iecienītā mērcīte un tortilja.
::recepte::
Vistas fileju vai tītara fileju sagriež garenās strēmelē (bet ne "tievās"!).
Bļodiņā sajauc: asās paprikas pulveri, rīvmaizi, "Spilva" garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai.
Vistas filejas gabaliņus vienmērīgi apklāj ar šo garšvielu maisījumu.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep vistas gabaliņus, līdz tie ir zeltaini, pat vairāk apbrūninājušies.
Gatavo vrapus. Uz darba virsmas izklāj kviešu pilngraudu tortiljas (vidējās), liek salātlapu, pa virsu iepriekš apcepto vistas fileju un ķiploku mērces "restīti". Tieši tik vienkārši!
Ielokot apakšmalu, sarullē.
::!recepte::
Lai labi garšo!