30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
5 gab.kruasāni200 gmandeļu milti150 gsviests (istabas temp.)150 gpūdercukurs šķipsnasāls2 gab.olas mandeļu skaidiņas zemenes
Pagatavošana
1
Kruasānus gareniski pārgriež uz pusēm un izkārto uz cepešplāts, kas apklāta ar cepampapīru.
2
Bļodā ber mandeļu miltus, pievieno sviestu, pūdercukuru un samaisa. Tad pievieno olas, sāli un iemaisa masā, lai tā vienmērīga.
3
Mandeļu pildījumu uzklāj uz pārgriezto kruasānu virsmas. Virsū izkārto uz pusēm pārgrieztas zemenes un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
4
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Liek kruasānus krāsnī un cep aptuveni 12–15 minūtes, ik pa laikam pieskatot. Kad virsa zeltaina, izņem ārā. Ja šķiet, ka vajag vēl pacept, tad 2–3 minūtes atstāj krāsnī un pavaktē gatavību.
5
Gatavās kruasānu pusītes var apkaisīt ar pūdercukuru, ja tā tīk. Ēd, kamēr vēl silti.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlasPūdercukursSviestsZemenesPīrāgi un smalkmaizītesviegliViegla vasaras maltīteKruasānisalsMandeļu miltiMandeļu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit