45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 20
800 grabarberi4 gab.olas2 glāzeskefīrs2 glāzescukurs4 glāzesmilti3 TKcepamais pulveris skābais krējums vai bezpiedevu jogurts cukurs kanēlis
Pagatavošana
1
Lielā bļodā sakuļ olas ar cukuru un kefīru. Pieber miltus, cepampulveri un mīklu samaisa.
2
Sagatavo dziļo cepešplāti un izklāj to ar cepampapīru. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
3
Rabarberus sagriež mazos gabaliņos.
4
Lej cepešplātī mīklu, virsū uzkaisa rabarberu gabaliņus. Liek plāti krāsnī un cep rausi 25–30 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms cepšanas beigām plātsmaizi pārlej ar krējuma, cukura un kanēļa masu un turpina cept, līdz virskārta sarec.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemLīgo svētku un Jāņu receptesCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCepamais pulverisCukursKanēlisMiltiOlasRabarberiPlātsmaizesviegliViegla vasaras maltīteKefīrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit