Ketijas foto - 329
Foto: DELFI
Vasaras sākuma garša – sulīgi un koši zaļi dārza lapu salāti ar makaniem redīsiem un kefīriņu aizdaram. Ideāli pasniegšanai pie grilētiem gaļas ēdieniem, vārītiem jaunajiem kartupelīšiem vai vienkārši ikdienišķām maltītēm.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 rozete dārza salāti7 gab.redīsi1 gab.garais gurķis100 mlkefīrs pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Lapu salātus noskalo un smalki sagriež. Ieber bļodā.

2

Redīsiem nogriež saknīti un lapiņas, sagriež smalkos stienīšos. Gurķi arī sagriež stienīšos. Ber klāt salātlapām.

3

Visu pārlej ar kefīru, pārkaisa sāli un piparus. Apmaisa un ļauj ievilkties minūtes piecas.

Ja ir vēlme, klāt var piegriezt arī sauju jauno dillīšu vai lociņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!