15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
250 gsparģeļi1 TKolīveļļa1 TKsviests pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari150 gķirštomāti ķekaros1 ĒKkaņepju sviests
Pagatavošana
1
Sparģeļiem aplauž kātiņus (aptuveni 1–2 cm no griezuma vietas) un noskalo tos.
2
Uzkarsē pannu uz vidējas uguns, ielej tajā eļļu, pieliek sviestu, lai tas izkūst. Tad pannā liek sparģeļus un apcep, ik pa laikam apmaisot, 5 minūtes.
3
Kamēr sparģeļi cepas, ķirštomātus noskalo un pārgriež uz pusēm. Tad pievieno pannā sparģeļiem, uzkaisa sāli un piparus, un cep visu vēl 5 minūtes, regulāri apmaisot.
4
Kad dārzeņi apcepušies, tos uzliek uz šķīvja.
5
Tajā pašā karstajā pannā liek kaņepju sviestu, izkausē un pārlej apceptajiem sparģeļiem un ķirštomātiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariOlīveļļaSparģeļiSviestsĶirštomātiDārzeņu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesalsKaņepju sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit