25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gkrabju nūjiņas4 gab.olas1 gab.zaļie zirnīši (mazā bundža)1 gab.kukurūza (mazā bundža)1 gab.svaigs gurķis (neliels)1 gab.paprika1 gab.vārīti rīsi (mazliet mazāk kā vienā paciņā) majonēze pēc garšassāls pipari zaļumi
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas – krabju nūjiņas, svaigo gurķi, papriku – smalki sagriež kubiņos, kamēr vārās olas un rīsi (receptes autore rīsus izmanto mazliet mazāk, nekā ir vienā paciņā).
2
Olas novāra, atdzesē zem auksta ūdens, notīra un arī sagriež kubiņos (ieteikums: visas sastāvdaļas griezt vienādā formā, lai skaistāk!).
3
Visas sagrieztās sastāvdaļas liek traukā, pievieno iepriekš novārītos rīsus (kas pirms likšanas kopīgajā traukā ir atdzesēti), pievieno konservēto kukurūzu, zaļos zirnīšus un majonēzi.
4
Vadoties pēc savām garšas kārpiņām, pievieno sāli un piparus.
5
Pāri pārber zaļumiņus.
6
::!recepte::
Labu apetīti!
LaunagsPiknika ēdienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaGaršvielas un garšaugiGurķiKukurūzaOlasPaprikaPipariRīsiDārzeņu salātiZivju un jūras produktu salātiMajonēzeKrabju nūjiņasZaļie zirnīšiKo pagatavot brīvdienāsKo pagatavot ballīteiVakariņu idejas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit