15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 glapu salāti (piemēram, baldriņi vai mazie spināti)2 gab.lieli persiki1 gab.gatavs avokado200 gvārīta vai cepta vistas fileja100 gfetas siers, sagriezts gabaliņos3 ĒKsēkliņas vai ne pārāk salds muslis salātu mērce
Pagatavošana
1
Persikus (var izmantot arī nektarīnus) sagriež plānās šķēlītēs.
2
Vistas fileju sagriež kumosa izmēra kubiņos, fetas sieru sadrupina.
3
Avokado nomizo un sagriež plānās šķēlītes.
4
Čaklākie pagatavo eļļas mērci salātiem (kā to izdarīt, var izlasīt šajā rakstā). Slinkākie (kā mēs) – izmanto veikalos nopērkamo salātu dressinga mērci.
5
Salātu šķīvī ber lapu salātus, pāri kārto persikus, avokado, vistu un sieru. Pārkaisa ar sēkliņu maisījumu un pārlej ar mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit