Foto: DELFI
Karstā gaisa katls ir riktīga elles mašīna – labā nozīmē, protams! Gan kartupeļus frī bez eļļas izceps, gan maizi, pat olas var izvārīt bez ūdens! Un šoreiz nolēmām mēģināt, kā pagatavos lasi. Pasteidzoties notikumiem pa priekšu – izcili! Ne miņas no sausuma! Un panko rīvmaize piešķir maigajai zivs gaļai ļoti patīkamu kraukšķi.

Protams, ka šo pašu var pagatavot arī cepeškrāsnī – vien tad jāpavaktē īstais cepšanas laiks. Jo mazākos gabalos sagriezta zivs, jo mazāks laiks gatavošanai! Jo nekas nevar būt ļaunāks par pārceptu zivi!

15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gsvaigs lasis3 ĒKpesto eļļa, lai nedaudz atšķaidītu pesto4 ĒKpanko rīvmaize

Pagatavošana

1

Lasi sadala porciju izmēra gabalos.

2

Pesto pievieno nedaudz eļļas (lai šķidrāks), pievieno rīvmaizi un visu samaisa.

4

Kārto zivi "air fryer" cepamtraukā, uz katra gabala virsū liek pesto un rīvmaizes maisījumu.

5

Ieslēdz katlu zivs cepšanas režīmā vai noregulē manuāli uz 180 grādiem. Cep 10 minūtes. Gatavs!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!