Foto: DELFI
Karstā gaisa katls ir riktīga elles mašīna – labā nozīmē, protams! Gan kartupeļus frī bez eļļas izceps, gan maizi, pat olas var izvārīt bez ūdens! Un šoreiz nolēmām mēģināt, kā pagatavos lasi. Pasteidzoties notikumiem pa priekšu – izcili! Ne miņas no sausuma! Un panko rīvmaize piešķir maigajai zivs gaļai ļoti patīkamu kraukšķi.

Protams, ka šo pašu var pagatavot arī cepeškrāsnī – vien tad jāpavaktē īstais cepšanas laiks. Jo mazākos gabalos sagriezta zivs, jo mazāks laiks gatavošanai! Jo nekas nevar būt ļaunāks par pārceptu zivi!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!