40Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gmalta liellopa gaļa200 mlkečups2 ĒKsinepes4 gab.cepta bekona šķēles1 ĒKVusteras mērce8 gab.tortiljas300 gČedaras siers MĒRCEI:150 gmajonēze2 ĒKpiens2 ĒKgurķu marināde pēc garšassvaigi malti melnie pipari PASNIEGŠANAI: lapu salāti, tomāti, marinēti gurķi
Pagatavošana
1
Malto gaļu uz vidējas liesmas apcep, līdz tā vairs nav rozā (apmēram 6-8 minūtes), gatavajai gaļai nolej lieko šķidrumu, pievieno kečupu, smalki sagrieztu ceptu bekonu, iemaisa sinepes un Vusteras mērci. Visu karsē bez vāka, ik pa laikam apmaisot.
2
Kamēr gaļa gatavojas, gatavo mērci. Bļodiņā liek majonēzi, pievieno pienu, gurķu marinādi un maltus piparus. Ja šķiet, ka mērce ir par skābu, pievieno nedaudz cukura. Visu samaisa.
3
Uzkarsē grilpannu vai sviestmaižu tosteri. Liek uz sakarsētās virsmas tortiljas pankūku, ko pārkaisa ar sieru un pāri kārto gatavo liellopa gaļas masu. Visu izlīdzina un nosedz ar citu tortilju. Cep, līdz siers izkusis un tortiljas kļūst zeltaini brūnas.
Pasniedz ar lapu salātiem un svaigiem tomātiem.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesGrilsPannā cepts ēdiensBekonsKečupsMelnie pipariPiensSinepesTortiljasLiellopa maltā gaļaVusteras mērceMosties pavasarim
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit