90Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgpaprika0.5 kgmaltā gaļa150 gvārīti rīsi800 mlsmalcināti tomāti savā sulā rīvēts siers pēc garšassāls, pipari, garšvielas
Pagatavošana
1
Papriku nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas (kātiņus atstāj).
2
No vienas skārdenes tomātu nolej sulu, noliek malā.
3
Malto gaļu sajauc ar rīsiem, garšvielām un tomātu mīkstumu no 1 skārdenes.
4
Papriku kārto uz cepešplāts, pilda ar maltās gaļas maisījumu; pārlej ar kapātajiem tomātiem un nolieto sulu.
5
Liek līdz 200 grādiem sasildītā cepeškrāsnī uz 1 stundu; 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar rīvēto sieru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit