Var iztrūkt kāda no sastāvdaļām – var nebūt kāposta, var nebūt cukīni, toties var būt kabacis.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gmaltas vistas gaļa800 gnepāraudzis cukīni gab.kāposta galviņa2 gab.sīpoli2 gab.paprika2 gab.burkāni2 gab.ķiploku daiviņas250 gtomātu pasta vai tomātu mērce asā pēc garšassāls pēc garšaskūpinātas paprikas garšviela pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Izmantoju vokpannu, bet šo čilli var droši gatavot arī katlā. Apcep maltu vistas gaļu, pievieno sīpolus. Sacep kopā ar garšvielām.
2
Pievieno rīvētus burkānus un sagrieztu papriku.
3
Tad klāt pievieno sagrieztu pusi no kāpostgalvas un nepāraugušu cukīni.
4
Pievieno 250 gramus tomātu pastas vai aso tomātu mērci.
5
Sautē, līdz gatavs. Jāskatās, vai nav nepieciešams pievienot klāt ūdeni.
Lapu apetīti!
BurkāniKāpostiPaprikaČiliSautējumiSīpoliCukīniKūpināta paprikaSautēšanaVakariņu idejasDārzeņu sautējums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit