Kabači, kartupeļi, tomāti no dārza var būt dažādi savos izmēros. Šajā gadījumā receptes galveno varoni – kabaci – varētu raksturot kā "paprāvu". Turku zirņi šajā gadījumā – vārīti no vakuuma iepakojuma.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomizo kartupeļus, sīpolu, ķiploku, nomazgā visus dārzeņus un čili pipara pāksti.
Sagriež ķiplokus un sīpolus, nekapā pārāk smalki, der arī lieli gabali. Liek pannā, kurā ielieta eļļa, un sāk cept uz vidējas uguns;
Sagriež kartupeļus, liek uz pannas, apmaisa;
Tādā pašā veidā, pievieno, papriku, čili piparu, kabaci un tomātus;
Uzliek pannai vāku un, ik pa laikam apmaisot, sautē 15-20 minūtes;
Pievieno turku zirņus un sautē vēl 5-10 minūtes;
Kad kabači un kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno sāli un, ja nepieciešams, piparus pēc garšas, pasautē vēl dažas minūtes. Ja patīk mīkstāki dārzeņi, sautē nedaudz ilgāk.
Lai labi garšo!