15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
paprika tomāti gurķi Fetas siers ar garšaugiem olīveļļa sarkanie sīpoli dilles pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Salātu pagatavošanai izmantoju kubiņos sagrieztu sarkano papriku (lai košāk, var sagriezt arī dzelteno un zaļo papriku), no siltumnīcas – tomātus un gurķus. Kādās formās dārzeņus griezt, to jāizvēlas pašam! Man patīk, ka ir palieli kumosa izmēra gabali.
2
Pa virsu liek fetas sieru ar garšaugiem un visam pāri pārslaka augstākā labuma extra virgin olīveļļu.
3
Salātus noslēdz ar ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu un visam pāri – dilles, nupat no dobes plūktas.
4
Citreiz šo salātu pagatavošanai izmantoju arī olīvas, salātlapas un bazilika lapas. Bet šoreiz šādi! Izmantojot to, kas mums pašiem aug un zied! Gluži vai latviešu grieķu salāti.
Lai izdodas!
BrokastisLaunagsPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasDillesFetas siersGurķiOlīveļļaPaprikaTomātiDārzeņu salātiViegla vasaras maltītevasaraKo pagatavot brīvdienāsKo pagatavot ballīteiSalāti ar dārzeņiem
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit