60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.olas1 glāzekefīrs1 glāzecukurs2 glāzesmilti1 TKcepamais pulveris1 TKvaniļas cukurs500 gaprikozes, plūmes, persiki, nektarīni100 gkrējums1 gab.ola1 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru.
2
Iesijā miltus, cepamo pulveri un samaisa.
3
Pielej kefīru un sakuļ viendabīgā mīklā, ko lej cepamtraukā vai uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru.
4
Plūmes, nektarīnus, aprikozes sagriež nelielās daiviņās, kārto uz mīklas, ļaujot sev radoši izpausties.
5
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej augļiem.
6
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 25 minūtes 200oC.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit