Foto: DELFI
Kaut ierasts cūku pupas baudīt svaigi vārītas, vēl karstas lobot no pākstīm un mērcējot skābajā krējumā un papildinot ar sāls šķipsnu, reizēm gadās, ka savārīts par daudz. Tad nākamajā rītā brokastīs top improvizācija par siltajiem salātiem.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārītas, lobītas cūku pupas bekons tomāti sīpols eļļa cepšanai sāls, pipari skābais krējums un zaļumi pasniegšanai

Sagatavošana

1

Pannā sacep smalki sagrieztu bekonu un sīpolu.

2

Kad sīpols kļuvis caurspīdīgi zeltains, pannas saturam pievieno vārītās pupas un sagrieztu tomātu.

3

Visu uz lēnas uguns izkarsē, ik pa laikam apmaisot.

4

Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.

Bauda ar skābo krējumu un svaigiem zaļumiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!