15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 gkarsti kūpināta makrele50 gredīsu mikrosalāti2 gab.nelieli gurķi10 gab.ķirštomāti gab.neliels sīpols svaigi zaļumi (dilles, lociņi, pētersīļi) eļļa, balzāmetiķis
Pagatavošana
1
Gurķi sagriež kubiņos, tomātiņus – 4 daļās (ja izmanto parasto tomātu, tad griež kubiņos), makrelei noņem ādu, zivi sagriež, zaļumus sasmalcina, visu sajauc kopā ar redīsu mikrosalātiem.
2
Pievieno nedaudz olīveļļas un balzāmetiķa, samaisa. Sāli neliek!
3
Ja makrele jau ir piparota, tad neliek arī piparus, ja nav, tad pievieno svaigi maltus melnos piparus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit