Foto: DELFI
Ja, kuļot kūkai krēmu, sanācis pārcensties un pārkult, tad nekas cits neatliek kā no kūkai nederīgā materiāla cept sacepumu! Konkrētajā gadījumā tika izmantots rikotas siers, bet itin labi derēs arī jebkurš biezpiens. Un – jebkuri augļi vai ogas, kas nu ir pa rokai!
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 grikotas siers (der arī jebkurš biezpiens)300 mlsaldais krējums3 ĒKcukurs1 šķipsnasāls2 gab.olas3 ĒKmilti pēc garšasogas vai augļi

Pagatavošana

1

Saldo krējumu, cukuru un rikotas sieru sakuļ viendabīgā masā – skābā krējuma konsistencē.

2

Pievieno šķipsnu sāls, olas un miltus – visu samaisa, izšķīdinot visus miltu kunkulīšus.

3

Lej masu ietaukotā cepamtraukā, pāri ber ogas (svaigas vai saldētas), sagrieztus augļus – kas nu ir pa rokai.

4

Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos apmēram 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!