60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.olas100 gcukurs10 gcepamais pulveris80 gkausēts sviests5 ĒKmagoņu sēklas200 grīvēts burkāns miza no 1 citrona200 gmilti100 gvalrieksti
Pagatavošana
1
Sajauc sastāvdaļas – vispirms bez miltiem, pēc tam tos pievieno un vēlreiz samaisa.
2
Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai ieklāj tajā cepampapīru un ielej mīklu.
3
Cep iepriekš sasildītā krāsnī 180 grādos apmēram 40 minūtes.
4
Kēksu pirms pasniegšanas atdzesē. Ja vēlas, var pārziest ar krēmu pēc izvēles, piemēram, krēmsieru, kas sakults ar putukrējumu un iebiezināto pienu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit