60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.olas100 gcukurs10 gcepamais pulveris80 gkausēts sviests5 ĒKmagoņu sēklas200 grīvēts burkāns miza no 1 citrona200 gmilti100 gvalrieksti
Pagatavošana
1
Sajauc sastāvdaļas – vispirms bez miltiem, pēc tam tos pievieno un vēlreiz samaisa.
2
Kēksa formu iesmērē ar sviestu vai ieklāj tajā cepampapīru un ielej mīklu.
3
Cep iepriekš sasildītā krāsnī 180 grādos apmēram 40 minūtes.
4
Kēksu pirms pasniegšanas atdzesē. Ja vēlas, var pārziest ar krēmu pēc izvēles, piemēram, krēmsieru, kas sakults ar putukrējumu un iebiezināto pienu.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBurkāniCepamais pulverisCitroniCukursMagonesMiltiOlasSviestsKēksiviegliIkdienas maltīteiValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit