30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.lasis0.5 ĒKolīveļļa1 ĒKcitronpipari bez pievienota sāls3 gab.svaigi diļļu kātiņi2 TKcitronpipari bez pievienota sāls200 mlskābais krējums200 gcukurzirņi1 ĒKsviests
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
2
Iezied lasi ar olīveļļu un liec cepamtraukā.
3
Pārkaisi lasi ar citronpipariem bez pievienota sāls un cep krāsnī aptuveni 10 minūtes.
4
Rotā ar svaigām dillēm.
5
Pagatavo mērci: bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas (2 tējkarotes citronpiparu bez pievienota sāls + 200 ml skābā krējuma) un labi samaisi.
6
Piedevu pagatavošana: piepildi divas trešdaļas katla ar ūdeni, uzvāri.
7
Liec cukurzirņus verdošajā ūdenī un vāri minūti.
8
Nokās, samaisi ar sviestu un pasniedz bļodā.
9
Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un citronu daiviņām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit