Sastāvdaļas
Pagatavošana
Biskvīta pagatavošanai izmanto visu pa pieci: piecas olas, piecas ēdamkarotes miltus, piecas ēdamkarotes cukura, kā arī vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls.
Tātad: sakuļ olu dzeltenumus ar cukuru, vaniļu un šķipsnu sāls, atsevišķi – olu baltumus, kuros iesijā miltus.
Visu samaisa un lej mīklu ar cepampapīru izklātā plātī.
Cep 200 grādos 10-12 minūtes.
Gatavo biskvītu vēl karstu satin rullī un ļauj atdzesēties.
Krēma pagatavošanai izmanto: 150 g baltās šokolādes, 200 g saldā krējuma un 500 g maskarpone siera.
Uzkarsē saldo krējumu un uzlej virsū baltajai šokolādei un visu samaisa, lai izkūst šokolāde.
Viegli saputo maskarpones sieru un pa daļām ieputo atdzesētu baltās šokolādes un saldā krējuma masu.
Atdzisušo biskvītu atrullē un vispirms apsmērē ar upeņu ievārījumu un tam pa virsu vienmērīgi uzklāj sagatavoto krēmu. Ruleti satin!
Dekorē katrs pēc saviem ieskatiem un noskaņojuma!
Labu apetīti!