60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.olas1 glāzemilti1 glāzesvaigi rīvēti burkāni1 glāzesvaigi rīvēti āboli1 glāzeolīveļļa (vai cita, kas garšo)1 glāzecukurs kanēlis cepamais pulveris PILDĪJUMAM:400 gmaskarpones vai svaigais siers140 gpūdercukurs200 gsaldais krējums vaniļas ekstrakts
Pagatavošana
1
Saputo olu dzeltenumu un baltumu ar cukuru.
2
Pielej eļļu un kārtīgi puto vēlreiz.
3
Atsevišķā bļodā liek svaigi rīvētus burkānus, svaigi rīvētus ābolus un sasmalcinātus valriekstus.
4
Pieliek pie saputotajām olām un caur sietiņu masā iesijā miltus.
5
Pieber paciņu cepamā pulvera un vienu karoti kanēļa.
6
Visu sirsnīgi samaisa un liek cepeškrāsnī 185 grādos, cep apmēram 40-45 minūtes.
7
Pildījumu gatavo no 400 gramiem maskarpones vai svaigā siera, 140 gramiem pūdercukura, 200 gramiem saldā krējuma, vaniļas ekstrakta vai vanilīna cukura.
8
Kūkas biskvītu pārgriež uz pusēm un pa kārtām smērē krēmu.
9
Ļauj, lai ievelkas.
10
::!recepte::
Dekorē pēc patikas!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt atdzesētuCukursMiltiPūdercukursSaldais krējumsĀboliTortes un kūkasVaniļas ekstraktsMosties pavasarim
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit