Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā liek stilbiņus, pārlej ar ūdeni un pievieno sāli pēc garšas. Vāra līdz gatavībai – apmēram 40 minūtes.
Pa to laiku pagatavo siera bumbiņas. Sarīvē sieru, pievieno olu, mīkstu sviestu, šķipsniņu sāls. Labi samaisa un pievieno miltus. Mīca mīklu līdz viendabīgai masai. Veido mazas bumbiņas.
Sagriež dārzeņus. Vistas gaļu atdala no kauliem.
Buljonā, kur vārījās vistas stilbiņi, liek vārīties sagrieztus kartupeļus.
Pannā ar nelielu eļļas daudzumu cep dārzeņus kopā ar vistas gaļu. Sākumā apcep sīpolu kopā ar ķiploku, līdz kļūst caurspīdīgi, tad pievieno burkānus, papriku, vistas gaļu un sāli. Cep apmēram piecas minūtes.
Pēc tam dārzeņus kopā ar vistas gaļu un siera bumbiņām pievieno kartupeļiem. Pēc nepieciešamības pievieno garšvielas. Vāra 10 minūtes.
Piecas minūtes pirms gatavības pievieno kausēto sieru.
Kad zupa gatava, pievieno smalki sagrieztus zaļumus.
Lai labi garšo!