Nikola Tasty - 198
Foto: Jeļena Dimante

"Pamostos brīvdienas rītā un saprotu, ka ir diezgan daudz brīvā laika, un pat varētu iztīrīt ledusskapja "dārzeņu šūplādi". Noteikti arī kādam no jums ir gadījies, ka tajā mīt simts gadu vecs, apvītis burkāns, jau brūngans kāposta gabals vai teju uzziedējis brokolis vai puķkāposts. Šad un tad kāds no tiem paspējis gan jau uzziedēt, gan novītināties vairākas reizes. Tad nu ķeros pie utilizācijas," tā savu dārzeņu pankūku recepti piesaka gatavošanas entuziaste Jeļena Dimante.

40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 gab.kāposts2 gab.kartupeļi1 gab.ķirbis (mazs) milti1 gab.ola garšvielas eļļa

Pagatavošana

1

Kāposta pusīti sakapā un mazliet apvāra.

2

Kartupeļus sarīvē uz pavisam smalkās rīves.

3

Un neaizmirstam par ķirbi, jo to taču arī kaut kur jāliek pēc Halovīnu svinībām. Izgrebj un sarīvē uz smalkās rīves.

4

Pievieno mazliet miltus, vienu olu un garšvielas. Visu samaisa!

5

Uz uzkarsētas un ieeļļotas pannas liek cepties pankūciņas, neļaujot tām saskarties. Apcep 3-4 minūtes no katras puses, līdz tās kļuvušas zeltaini brūnas.

Pasniedz ar skābo krējumu

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!