10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 ĒKšķīstošā kafija1 ĒKcukurs vai medus1 ĒKūdens50 mlpiens (var lietot arī augu valsts pienu)50 mlviskijs ar kanēļa garšu (var aizstāt ar parastu viskiju vai degvīnu) ledus kanēļa standziņas rotāšanai
Pagatavošana
1
Ar piena putotāju, mikseri vai putojamo slotiņu saputo šķīstošo kafiju ar cukuru un ūdeni līdz stingrām putām. No sākuma var šķist, ka neputosies, bet vajag mazliet pacietības, putojot ilgāk. Tad viss izdosies!!
2
Glāzē liec ledu, pielej viskiju ar kanēļa garšu, pa virsu uzlej pienu (var izmantot arī augu valsts pienu) un virsū ar karoti uzliec saldās kafijas putas.
3
Rotā ar kanēļa standziņām un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit