Fоtо: Viktorija Kožemjakina
Svinot Latvijas jubileju, ir īstais brīdis pārsteigt sevi un viesus ar skaistu un gardu dzērienu. Rūgteni reibinošo kokteili ar kafijas putām pagatavojusi pavāre Jevgēnija Jansone un "AlkOutlet".
10recipe.minutes
7recipe.ingredients
viegli

recipe.ingredients

recipe.portions: 1
1 ĒKšķīstošā kafija1 ĒKcukurs vai medus1 ĒKūdens50 mlpiens (var lietot arī augu valsts pienu)50 mlviskijs ar kanēļa garšu (var aizstāt ar parastu viskiju vai degvīnu) ledus kanēļa standziņas rotāšanai

recipe.preparation

1

Ar piena putotāju, mikseri vai putojamo slotiņu saputo šķīstošo kafiju ar cukuru un ūdeni līdz stingrām putām. No sākuma var šķist, ka neputosies, bet vajag mazliet pacietības, putojot ilgāk. Tad viss izdosies!!

2

Glāzē liec ledu, pielej viskiju ar kanēļa garšu, pa virsu uzlej pienu (var izmantot arī augu valsts pienu) un virsū ar karoti uzliec saldās kafijas putas.

3

Rotā ar kanēļa standziņām un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !