Jeļena Dimante ir viena no Lielbritānijas diasporas gatavošanas entuziastu "Latvieši UK gatavo" gariņiem. Viņa ne vien izglīto pārējos tiešsaistes meistarklasēs, bet uztur arī grupā kārtību. Piemērots cilvēks, ar kuru parunāt par un ap virtuves lietām, jo Jeļenai gatavošana ir sirdslieta.
"Tasty.lv" virtuves sarunas ar Jeļenu vari izlasīt šeit. Bet nu ķeramies klāt pie gatavošanas!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kārtainās mīklas loksni sagriež kvadrātiņos. Ne lielos, jo "nav ko aristokrātiem noēsties ar vienu maizīti".
Sadala kvadrātus pa pāriem, lai izmēros vienādie ir kopā.
Vienu kvadrātiņu sabaksta ar sudraba dakšiņu, nosmērē ar medu (te gan nevajadzētu aizrauties, jo medus nepieciešams tikai tāpēc, lai bumbieris "uzlīp"), pievieno bumbiera šķēlītes un kamambēru (ja vēlas kamabēru var aizvietot arī ar kādu no zilajiem sieriem!).
Tad ņem otro kvadrātiņa pusi, iegriež četrus griezumus un saspaida ar dakšiņu.
Pārsmērē ar olu un apkaisa ar riekstiem (valriekstiem vai lazdu riekstiem).
Liek cepties, līdz smalkmaizītes gatavas.
Lai labi garšo!