Foto: DELFI
Košām vakariņām piedāvājam "east peasy" pagatavojamus siltos vistas gaļas salātus. Pats galvenais – ātri, vienkārši un veselīgi.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja salātlapu mix gurķi burkāni tomāti sarkanā paprika eļļa "Fajitas" garšviela skābais krējums karijs mandeļu skaidiņas

Sagatavošana

1

Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma kubiņos.

2

Notīrītus burkānus sagriež rupjās strēmelēs vai sarīvē.

3

Gurķus, tomātus un sarkano papriku sagriež sev vēlamā izmērā.

4

Sakarsē pannā eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā ir zeltaini brūna. Papildina vistu ar "Fajitas" garšvielu maisījumu.

5

Tad pievieno burkānus un papriku. Visas sastāvdaļas sacep un pēc garšas pievieno vēl kādas garšvielas, ja tas ir nepieciešams.

6

Pagatavo mērci: skābo krējumu papildina ar karija garšvielu. Treknumiņam klāt var pievienot arī majonēzi.

7

Uz liela šķīvja kārto salātlapas, tomātus, gurķus, iepriekš sacepto masu (svarīgi, lai tā ir silta!) un pāri pārlej krējuma-karija mērci.

8

Var izmantot arī mandeļu skaidiņas: tās apbrūnina sausā pannā un pārber pāri salātiem. Ja labpatīk sezama sēkliņas, tad salātu apbēršanai izmanto tās.

Ēd ar gardu muti!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!