Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež nelielos kumosa lieluma kubiņos.
Notīrītus burkānus sagriež rupjās strēmelēs vai sarīvē.
Gurķus, tomātus un sarkano papriku sagriež sev vēlamā izmērā.
Sakarsē pannā eļļu un apcep vistas fileju, līdz tā ir zeltaini brūna. Papildina vistu ar "Fajitas" garšvielu maisījumu.
Tad pievieno burkānus un papriku. Visas sastāvdaļas sacep un pēc garšas pievieno vēl kādas garšvielas, ja tas ir nepieciešams.
Pagatavo mērci: skābo krējumu papildina ar karija garšvielu. Treknumiņam klāt var pievienot arī majonēzi.
Uz liela šķīvja kārto salātlapas, tomātus, gurķus, iepriekš sacepto masu (svarīgi, lai tā ir silta!) un pāri pārlej krējuma-karija mērci.
Var izmantot arī mandeļu skaidiņas: tās apbrūnina sausā pannā un pārber pāri salātiem. Ja labpatīk sezama sēkliņas, tad salātu apbēršanai izmanto tās.
Ēd ar gardu muti!