20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
baklažāni sāls eļļa fetas siers valrieksti ķiploks
Pagatavošana
1
Sagriež (pēc iespējas plānāk!) gareniski baklažānu.
2
Apkaisa ar sāli un atstāj uz stundiņu (lai iztek liekā sula).
3
Ar minimālu eļļas daudzumu apcep baklažāna šķēles.
4
Liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa, ja tāda ir.
5
Pildījuma pagatavošanai izmanto fetas sieru, drupinātus valriekstus un rīvētu ķiploku. Visu kopā samīca.
6
Ar tējkaroti liek uz katras iepriekš apceptās baklažāna šķēles un rullē ciet.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit