Foto: Inese Lisenko
Šie pildītie baklažānu rullīši būs lieliska uzkoda brīvdienu ballītei! Turklāt - recepte pavisam vienkārša. Iesaka gardēde Inese Lisenko.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

baklažāni sāls eļļa fetas siers valrieksti ķiploks

Pagatavošana

1

Sagriež (pēc iespējas plānāk!) gareniski baklažānu.

2

Apkaisa ar sāli un atstāj uz stundiņu (lai iztek liekā sula).

3

Ar minimālu eļļas daudzumu apcep baklažāna šķēles.

4

Liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa, ja tāda ir.

5

Pildījuma pagatavošanai izmanto fetas sieru, drupinātus valriekstus un rīvētu ķiploku. Visu kopā samīca.

6

Ar tējkaroti liek uz katras iepriekš apceptās baklažāna šķēles un rullē ciet.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!