40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gtītara vai cāļa filejas maltā gaļa50 gfetas siers1 gab.ola gab.sīpols1 saujasiers (pēc izvēles) saujapētersīļi vai citi zaļumu pēc izvēles
Pagatavošana
1
Sagatavo sastāvdaļas: fetas sieru sasmalcina, sīpolu sakapā, un arī zaļumus, piemēram, pētersīļus sakapā.
2
Bļodiņā sajauc visas sastāvdaļas.
3
Cep uzkarsētā, ietaukotā pannā no abām pusēm, līdz kotletes ir viegli brūnas.
4
Pasniedz ar iecienītākajām piedevām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit