Foto: Privātais arhīvs
"Šīs, iespējams, būs gardākās kotletes, kādas ēstas!" saka receptes autore, veselīga dzīvesveida influencere, pavārgrāmatas "Garšīgs nav sarežģīts" autore Elizabete Valujeva. Šī recepte ir iemantojusi milzīgu popularitāti starp viņas "Instagram" sekotājiem, tādēļ Elizabetei bijis ļoti svarīgi to iekļaut arī jaunā grāmatā. Kotletes sanāks sulīgas, mīkstas un garšīgas. Nav nepieciešams papildus pievienot sāli, jo fetas siers dos nepieciešamo garšas intensitāti.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gtītara vai cāļa filejas maltā gaļa50 gfetas siers1 gab.ola gab.sīpols1 saujasiers (pēc izvēles) saujapētersīļi vai citi zaļumu pēc izvēles

Pagatavošana

1

Sagatavo sastāvdaļas: fetas sieru sasmalcina, sīpolu sakapā, un arī zaļumus, piemēram, pētersīļus sakapā.

2

Bļodiņā sajauc visas sastāvdaļas.

3

Cep uzkarsētā, ietaukotā pannā no abām pusēm, līdz kotletes ir viegli brūnas.

4

Pasniedz ar iecienītākajām piedevām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!