35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gkartupeļu biezputra200 gdesa200 grīvēts siers1 gab.ola1 gab.sīpols2 ĒKkartupeļu ciete malti melnie pipari pēc garšassāls eļļa (cepšanai) rīvmaize
Pagatavošana
1
Sagatavo sastāvdaļas – doktordesu sagriež salmiņos.
2
Uz pannas apcep palielos gabalos sagrieztu sīpolu.
3
Bļodā apvieno visas sastāvdaļas: kartupeļu biezeni, desu, rīvēto sieru, olu, apceptos sīpola gabaliņus, kartupeļu cieti, maltus melnos piparus un sāli pēc garšas.
4
Ar mitrām rokām veido plācenīšus.
5
Tos apvārta rīvmaizē un cep sakarsētā eļļā zeltaini brūnus.
6
Pasniedz ar dažādām mērcēm, piemēram, mājas garšaugu majonēzi vai čilī saldskābo mērci.
Labu apetīti!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit