Šī recepte ļoti labi noderēs Lieldienu laikā, kad sāk aptrūkties ideju, ko darīt ar neskaitāmajām olām. Šoreiz receptē izmantota polārmaize, bet to, protams, var aizstāt ar jebkuru citu, kas pašam labāk garšo.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kārba konservēti zaļie zirnīši "Bonduelle"4 olas buntīte lociņu pēc garšasmajonēze1 ĒKkrējums maize pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Zirnīšiem nolej šķidrumu. Pārber tos bļodā.
2
Olas smalki sagriež (var arī saspaidīt ar dakšu), pievieno zirņiem.
3
Lociņus smalki sagriež, pievieno bļodā zirņiem un olām.
4
Pēc garšas pievieno sāli, piparus, majonēzi un krējumu.
5
Visu samaisa, liek uz maizes un pasniedz.
Labu apetīti!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKanapē un sviestmaizesMaizeOlasviegliMajonēzeIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādessalsZaļie zirnīšiLociņiKrējumsIekustini pavasari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit