Bet nu – pie darba! Gaisa cepamkatlam ir viens liels trekns pluss – nekur nekas nešļakstās cepot, nav jāmūk no eļļas sprakšķiem un plīts tīra, jo netiek izmantota!
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
450 gtrekns, sauss biezpiens2 gab.olu dzeltenumi50 gcukurs1 šķipsnasāls pēc garšasvaniļa30 gciete50 gmanna milti apviļāšanai
Pagatavošana
1
Biezpienu liek bļodā, pievieno 2 olu dzeltenumus.
2
Pievieno mannu, cieti un cukuru, arī vaniļa vēlama un šķipsniņa sāls. Visu samīca.
3
Gatavo plāceņus, apviļā nedaudz miltos un cep 10 minūtes 150 grādos un 10 minūtes 165 grādos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit