Lidl virtuve
Laužam stereotipus, ka veģetāriešiem un vegāniem pie liesmojoša griliņa vietas nav! Šefpavārs Uģis Veits un "Lidl virtuve" sagatavojuši un paši notestējuši vairākas brīnišķīgas receptes, kurām gaļa un desiņas pat tuvumā nav bijušas. Un nu iesaka tās arī citiem. Pie grila!
45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gšampinjoni2 gab.sīpoli6 gab.ķiploku daiviņas40 gbrūnais cukurs160 gzilais siers160 gcietais siers saulespuķu eļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisa tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.

2

Sagatavo šampinjonus – izlauž kātiņus, iekšā liek sīpolu pildījumu, pārkaisa ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Virsū bagātīgi ber cieto sieru tad katram šampinjonam virsū liek pa vienam gabaliņam pūdētā siera.

3

Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkusis.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!