45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gšampinjoni2 gab.sīpoli6 gab.ķiploku daiviņas40 gbrūnais cukurs160 gzilais siers160 gcietais siers saulespuķu eļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Uzkarsētā eļļā apcep lielos gabalos sagrieztu sīpolu. Kad sīpoli kļūst mīksti, apkaisa tos ar sāli, pipariem un brūno cukuru un vēl mazliet apcep, līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.
2
Sagatavo šampinjonus – izlauž kātiņus, iekšā liek sīpolu pildījumu, pārkaisa ar sasmalcinātu ķiploku un pipariem. Virsū bagātīgi ber cieto sieru tad katram šampinjonam virsū liek pa vienam gabaliņam pūdētā siera.
3
Cep uz uzkarsēta grila, līdz šampinjoni ir apcepti un siers izkusis.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit