60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.tītara fileja1 gab.sīpols2 gab.apelsīns2 ĒKsojas mērce1 ĒKsinepes1 ĒKmedus1 TKkartupeļu ciete eļļa cepšanai pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Filejas ierīvē ar sāli un pipariem, liek cepamtraukā.
2
No apelsīniem izspiež sulu.
3
Sīpolu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Pannā sakarsē eļļu un cep sīpolus, kamēr tie zeltaini.
4
Pievieno apelsīnu sulu, sojas mērci, sinepes, medu un vidējā karstumā cep apmēram 5 minūtes. Tad pievieno ar pāris karotēm auksta ūdens sajauktu kartupeļu cieti, žigli apmaisa, ņem nost no uguns.
5
Ar pagatavoto mērci pārlej vistas fileju un cept cepeškrāsnī 180 grādos, ventilatora režīmā.
6
Cepšanas ilgums atkarīgs no filejas lieluma. Mazām filejām būs nepieciešams 20 minūtes, lielākām - 30 minūtes.
7
Ja vēlas fileju apbrūnināt, tad apmēram cepšanas vidū filejas izņem no cepeškrāsns, sagriež pabiezās šķēlēs un atlikušo laiku cep grila režīmā.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit