Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Pannu sakarsē un uz lielas uguns apcep gaļu. Liek katlā, kurā vārīs sautējumu.
Sīpolus nomizo un sagriež gredzenos vai pusgredzenos, uz lielas uguns apcep tajā pašā pannā, pasutina uz mazākas uguns minūtes piecas, pieliek tomātu pastu, kārtīgi samaisa, pievieno gaļai.
Papriku nomazgā, attīra no sēklām un sagriež salmiņos, apmēram 3 minūtes cep tajā pašā pannā, beigās paprikai pievieno timiānu, Provansas garšvielas (arī rozmarīnu) un sāli, īsu brīdi pacep (lai garša atraisās), pievieno gaļai un sīpoliem.
Gaļai, sīpoliem un paprikai pievieno čili piparus un paprikas pulveri, visu samaisa, pārlej ar buljonu un liek vārīties. Kad buljons sāk vārīties, pagaida 5 minūtes, samazina karstumu uz mazu un sautē gaļu līdz mīksta.
Kad gaļa gatava, pievieno sautējumam saldo krējumu, pagaida, kamēr sautējums uzmet burbuli, noņem no uguns, pievieno šļuku Vusteras mērces, visu apmaisa, uzliek vāku un atstāj uz minūtēm 10 ievilkties.
Lai labi garšo!