45Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
260 gklasiskie "Selga" cepumi100 gsviests0.5 TKkanēlis1 šķipsnasāls2 gab.lieli āboli250 gkrēmsiers50 gmandeles vai citi rieksti2 gab.olas100 gcukurs
Pagatavošana
1
Krāsni sakarsē līdz 200ºC.
2
Cepumus sasmalcina un tiem pievieno izkausētu sviestu, kanēli un sāli. Samaisa un ber cepamajā traukā, kas noklāts ar cepamo papīru. Trešdaļu cepumu masas atliek malā dekorēšanai.
3
Iebērtos cepumus izlīdzina un kārtīgi piespiež.
4
Bļodā samaisa krēmsieru ar cukuru un olām. Lej pa virsu cepumu masai un izlīdzina.
5
Ābolus sagriež šķēlītēs vai gabaliņos un ber virsū krēmsiera kārtai.
6
Visbeidzot – pa virsu pārber cepumu drumstalas un riekstus.
7
Cep krāsnī 20-25 minūtes.
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursKanēlisMandelesOlasSviestsĀboliPlātsmaizesviegliCepumiKrēmsierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit