10Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkonservētas sarkanās pupiņas300 gkūpināta vista1 gab.liels un gaļīgs tomāts3 gab.nelieli gurķi1 saujalociņi1 saujapētersīļi1 saujadilles3 ĒKkrējums ar pazeminātu tauku saturu3 ĒKmajonēze2 TKmārrutki1 TKsinepes malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Vistu sagriež nelielos kubiņos. No pupiņām notecina lieko šķidrumu, pupas met sietā, noskalo un ļauj apžūt.
2
Tomātu sagriež nelielos kubiņos, gurķus nomizo un griež tādos pat kubiņos.
3
Lociņus ļoti plāni sagriež. Diļļu pūkainās daļas atdala no kātiem, tāpat arī pētersīļu lapas šķin tik nost, šos abus smalki kapā, mēģinot nesaspiest, lai nesaiet "putrā".
4
Sagrieztās sastāvdaļas sajauc kopā.
5
Krējumu, majonēzi, mārrutkus, sinepes un maltus melnos piparus sajauc mērcē un rūpīgi, ar vieglām kustībām iemaisa vistas un dārzeņu komandā. Viss!
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDillesGurķiKūpināta vistaMārrutkiPētersīļiSinepesSkābais krējumsTomātiGaļas salātiviegliMajonēzeIkdienas maltīteiKonservētas pupiņasPupiņu salātiLociņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit