60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gāboli300 mlūdens pēc garšascukurs5 ĒKmanna
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos un ber katliņā. Āboliem pievieno ūdeni un vāra, līdz āboli kļūst mīksti. Pievieno cukuru, tā daudzumu regulējot pēc garšas – atkarīgs no augļu salduma vai skābuma.
2
Pakāpeniski, nelielā strūkliņā ber āboliem klāt mannu un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz manna uzbriedusi. Masai pievieno cukuru, atdzesē.
3
Kad masa atdzisusi, tad kuļ, līdz masa kļūst gaiša un apjomā dubultojas. Pasniedz ar aukstu pienu vai vaniļas mērci.
Lai labi garšo!
LaunagsVakariņasVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursMannaĀboliŪdensBuberti un uzpūteņiviegliViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit